Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

05 april 14:32, Bedrägeri, Göteborg

Person med falskt id-kort gripen, Transportgatan, Bäckebol.

Polis skickas till Transportgatan, Bäckebol, där en man gripits i en butik, misstänkt för bedrägeri. Mannen, som är i 20-års åldern, ska ha försökt att ta en kredit i butiken med ett falskt id-kort, men blir alltså i stället gripen. Polispatrullen tar med sig mannen för provtanging, då han även visar tecken på narkotikapåverkan. Han är nu misstänbkt för bedrägeri samt narkotikabrott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen