Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 05 april 20:13

05 april 18:25, Kontroll person/fordon, Stockholm

Polisen har fått in uppgifter om att ett bråk mellan tre personer i Hägersten har utlöst att någon av de inblandade har avlossat ett vapen.

Polispatrullerna på plats genomför nu ett flertal kontroller och inhämtar uppgifter. Vi har i nuläget inte någon inblandad som gett sig tillkänna eller som har identifierats.

Uppdatering, kl 19:15

Polisen har inlett en förundersökning om grovt vapenbrott och har fastställt brottsplatsen.

Uppdatering, klockan 20:15

Förundersökningen är utvidgad till att även innehålla grov misshandel samt försök till grov misshandel. Polisen har identifierat en målsägare.

På platsen pågår nu utredningsåtgärder såsom dörrknackning, förhör av vittnen m fl åtgärder

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen