Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 06 april 09:47

06 april 00:25, Mord/dråp, försök, Botkyrka

Vittnet berättar att hen hört en smäll som uppfattades som skott i Norsborg. Samtidigt har hörts höga röster och en bil som åker iväg.

Patruller beordras till området för att söka efter orsaken till smällen/smällarna.

Efter att patrullerna varit på plats men inte hittat något kommer samtal från ett sjukhus där det kommit in en man med en skottskada i benet.

När patrull kommer till sjukhusett berättar mannen att han tidigare blivit beskjuten utomhus på en adress i Norsborg.

Under natten har förhör hållits med målsäganden och vittnen. En trolig brottsplats har undersökts av tekniker. Förundersökning är inledd om försök till mord och ingen är initalt gripen.

Uppdatering klockan 09:45

Utredningen fortgår under dagen med sammanställning av förhör och ananlys av det som polisens tekniker säkrat.

Ingen är frihetsberövad i ärendet och brottsrubriceringen kvarstår. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen