Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 april 07:15, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet, 00-07.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Två personer har omhändertagits för fylleri och åtta personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En bilist i Örnsköldsvik har fått en obot (böter) för trafikbrott.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:05 Misshandel, Sundsvall
Polis beordras till en lägenhet i Skönsberg efter samtal om bråk i en lägenhet. När polis kommer dit är det lugnt på platsen. En man och en kvinna har bråkat. Patrullen håller förhör och upprättar en anmälan om misshandel.

02:24 Stöld, Sundsvall
Polis beordras till ett hotell i Sundsvall med anledning av en misstänkt stöld. En man i 20-årsåldern har tagit gods från receptionen och sedan sprungit från platsen. Tack vare bra signalement kan polisen gripa mannen en bit därifrån. Han misstänks för stöld.

06:24 Skadegörelse, Kramfors
En man ringer till polisen och uppger att hans bil utsatts för skadegörelse. Patrullen åker till platsen och upprättar en anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen