Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 april 07:36, Sammanfattning natt, Hallands län

God morgon! Dagens presstalesperson på RLC är Anna Göransson. Nedan följer händelser i länet under natten.

00.00 Misshandel Platsarna, Varberg. Polis skickas efter samtal om bråk på platsen. Enligt uppgift ska en man ha blivit sparkad, och misstänkt skall ha lämnat platsen. En nmaälan misshandel upprättas. Det finns inga uppgifter om att målsägande behövde uppsöka vård i samband med händelsen.

00.55 Rattfylleri, Västra Vallgatan, Varberg. Polispatrull stoppar en personbil för kontroll. Föraren, en man, vbisar tecken på påverkan, och tas med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

01.00 Narkotikabrott Slupvägen, Kungsbacka. Polispatrull kontrollerar tre män på platsen. En av dem misstänks för narkotikabrott genom eget bruk, och han tas med för provtagning.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen