Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 april 07:43, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötlands län har mellan kl 22 och 07 hanterat ett 90-tal ärenden. En person har gripits, elva personer har frihetsberövats på grund av fylleri eller misstanke om rattfylleri eller narkotikapåverkan.

23.12 Det kom larm om en brinnande bil vid Sydvallen i Norrköping. Polis kom dit, då fanns det inga personer på plats. En anmälan om skadegörelse upprättades, då polisen misstänker att branden var anlagd.

01.43 Det kom larm om inbrott i en trädgårdsbutik i Ingelstad i Norrköping. Larm med övervakningskamera visade att flera personer hade tagit sig in i lokalen. Polis kom dit med flera patruller, men ingen misstänkt kunde gripas. Det ska ha stulits motorsågar till ett okänt värde.

01.56 Polis kontaktades av personal på lasarettet i Motala. En kille i övre tonåren hade kommit in med en sårskada i handen. Polis åkte till sjukhuset och pratade med honom, och skrev en anmälan om grov misshandel.
Killen ska ha varit i sällskap med två kompisar i Motala, då de blev jagade av flera andra unga män. Den skadade ska då ha blivit fälld till marken och misshandlad.

02.58 En polispatrull som fanns vid Ågatan i Linköping fick kännedom om ett misshandelsärende inne på en krog på Platensgatan. En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus. Han hade blivit slagen och sparkad av flera personer. En av de misstänkta fick polisen tag i. Han är i 20-årsåldern och blev förd till arresten för tillnyktring. Han blev inte formellt gripen. Polisen skrev en anmälan om grov misshandel.

03.35 Polis fick samtal om en misshandel på Ågatan i Linköping. Två män i 20-årsåldern hade blivit misshandlade, varav en behövde föras till sjukhus. En man i 20-årsåldern greps i närheten, som misstänkt för misshandeln.

Utöver detta har polisen genomfört en mängd kontroller som inte har lett till några brottsmisstankar, hanterat berusade personer, utfärdat böter för trafikbrott, m.m., m.m.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen