Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 april 09:52

06 april 07:44, Mord/dråp, Lysekil

Misstänkt mord, Lysekil.

Under lördagsmorgonen blir polispatruller kallade till Lysekil med anledning av att två personer skall ha anträffats skadade. Skadorna kan ej anses ha uppstått genom olyckshändelse. En person kan på plats konstateras vara avliden, och ytterligare en person är avförd med ambulans till sjukhus. Polismyndigheten har inlett förundersökning avseende mord. Brottsplatsen är avspärrad i väntan på kriminaltekniker för en teknisk undersökning. Polis arbetar på platsen med informationsinsamling och genomför dörrknackning. I nuläget kan ingen ytterligare information om händelsen förmedlas med anledning av förundersökningssekretess.

12.02 Händelsen har inträffat inomhus, och kriminaltekniker arbetar nu på brottsplatsen.

14.38 Den skadade personen, en kvinna, greps tidigare under dagen som misstänkt för mord. Hon är nu anhållen av åklagare. De båda ska ha haft en nära relation. Det finns inget i nuläget som tyder på någon ytterligare utomstående gärningsman. Kvinnan vårdas fortsatt på sjukhus. Utredingsarbete pågår ännu på brottsplatsen, som är i en bostad.  

2019-04-09

09.49 Det rör sig om ett äldre par. Kvinnan är fortsatt anhållen av åklagare som misstänkt för mord, men hon vårdas inte längre på sjukhus. Förhör kommer att hållas med kvinnan senare under dagen, då tillsammans med hennes försvarare. Utredningen pågår fortsatt, och det finns ingen ytterligare information att lämna i händelsen.

Uppdatering kommer att göras när mer information kan lämnas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen