Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 06 april 12:17

06 april 10:12, Trafikolycka, Södertälje

En bil med husvagn har kört i diket på lv 525 vid Valåker. Oklart skadeläge men ambulans är beordrad tillsammans med polis.

Patrullen som är på plats berättar att ekipaget inte hindrar övrig trafik men behöver bärgas från platsen. Inga personskador.

Uppdatering klockan 12:15

Fotgängaren är förd till sjukhus med en benskada.

Fordonsföraren är gripen, misstänkt för vårdlöshet i trafik, vållande till kroppsskada och även smitning från trafikolycka då det visade sig att ha först lämnat platsen utan att lämna sina uppgifter och sedan kommit tillbaka.

Rättelse om uppdatering klockan 12:15
Uppdateringen handlar inte om trafikolyckan på länsväg 525 utan om en trafikolycka som skedde på Roberts Anbergs väg vid korsningen med Svedjevägen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen