Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

06 april 10:38, Rattfylleri, Sävsjö

Rattfyllerist stoppad av allmänhet.

07.28. En man ringde polisen om eventuellt rattfylleri i Stockaryd, Sävsjö kommun. En man hade uppträtt berusat och kört iväg med en bil, i riktning mot Vrigstad.

07.49 Polisen fick ett nytt samtal. Ett par lastbilschaufförer hade på något sätt fått den aktuella bilisten att stanna, inne i Vrigstad samhälle. Chaufförerna hade även tagit bilnycklarna för att stoppa fortsatt körning.

08.03 Polis på plats.

08.33 Föraren, en man i 45-årsåldern, blev misstänkt för rattfylleri. Mannen motsatte sig polisens omhändertagande, så patrullen behövde sätta handfängsel på honom. Han togs med för provtagning.

10.13 Polisen fick information om att mannen eventuellt även hade kört på en bil under färden. Han blev därmed också misstänkt för smitning från trafikolycka och vårdslöshet i trafik.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen