Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

06 april 21:42, Trafikbrott, Hässleholm

Rv23, Sösdala. En personbil framförs vingligt och är nära att kollidera med mötande trafik.

Polisens regionledningscentral får samtal om att en personbil framförs uppseendeväckande på riksväg 23, i höjd med Sösdala. Personbilen vinglar och är över på motsatt körbana, där kollision med andra bilar är nära att inträffa. Polis skickas till platsen.

Med hjälp av allmänhet kan personbilen lokaliseras och stoppas av polispatrull.

När poliserna kontrollerade föraren, uppmärksammade de att en film spelades upp på en mobiltelefon som satt på instrumentpanelen. Föraren, en man i 30-årsåldern, förmodas ha tittat på filmen samtidigt som han framförde fordonet. I fordonet satt ytterligare en vuxen och två barn.

Polisen upprättar anmälan om vårdslöshet i trafik.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen