Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 07 april 10:50

07 april 06:36, Övrigt, Malmö

Polisarbete på Nordenskiöldsgatan i Malmö.

Under söndagen kommer ett område kring ett företag på Nordenskiöldsgatan i Malmö att spärras av. Detta med anledning av ett hot som inkommit mot företaget. Ärendet initierades under fredagskvällen och hanteras av polis och räddningstjänst. Arbetet under söndagen går ut på att hantera ett föremål som bedöms som farligt. Föremålet ska tas i beslag och skickas för analys. Ärendet är en isolerad händelse och det finns ingen fara för allmänheten. Polisen avvaktar rubricering av ärendet till dess att analysen är klar.

Eventuella frågor om ärendet hanteras av polisens Mediecenter på Regionledningscentralen, RLC, på telefon 010-569 12 31.

UPPDATERING: Det misstänkta föremålet säkrades vid 10-tiden av polisens bombtekniker. Föremålet har transporterats vidare för undersökning. Avspärrningarna i området är hävda. Det aktuella företagets lokaler är dock fortsatt avspärrade i väntan på svar från analysen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen