Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

07 april 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av natten i Östergötland.

Polisen i Östergötland har hanterat 107 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har varit intensiv.

22.28 Polisen kontakades efter att ambulans hade hämtat en skadad man vid en busshållplats i Lindö, Norrköping. Det var en man i 20-årsåldern som ska ha blivit attackerad av flera personer vid hållplatsen vid Seglaregatan. Det var en stund innan samtalet till polisen. Eventuellt så tidigt som 21.30. Mannen var vaken och talbar på sjukhuset och hade en stickskada. Polisen har sökt med hund och efter vittnen. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

00.12 Larm om bråk i bostad i Hageby, Norrköping. Ungefär fem personer i 20-25-årsåldern, killar och tjejer bråkade. En man i 20-årsåldern blev omhändertagen för fylleri och blev misstänkt för misshandel. Ingen ska ha fått några allvarligare skador.

03.02 Larm om inbrott på ett företag i industriområdet Risängen, Norrköping. Väktare hade larmats dit. Företaget säljer verktyg och det ska ha stulits ett flertal maskiner till ett okänt värde. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen