Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

08 april 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.09 Göteborg, narkotikabrott
På Tredje Långgatan grips två män i 20-årsåldern misstänkta för att sålt narkotika, innehav av narkotika och egen påverkan.

01.14 Vänersborg, rattfylleri
På Edsvägen stoppas en manlig bilist för kontroll. Han misstänks vara alkoholpåverkad och får följa med för provtagning.

01.20 Hisingen, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till Körkarlens gata med anledning asv att det brinner i parkerade bilar. Räddningstjänsten släcker branden som drabbat tre bilar.

03.32 Vårgårda, inbrottsförsök
Vid Kungsgatan är det två maskerade personer som med hjälp av en kofot försöker bryta upp entrédörren till en restaurang men misslyckas.

04.07 Göteborg, inbrott
Vid Smyckegatan griper väktare en man på bar gärning som varit inne i en byggbarack och stulit verktygsväskor. Han hade tagit sig in i baracken genom att krossa en ruta.

04.43 Göteborg, inbrott
Vid Frimästaregatan är det någon som krossar en ruta till en livsmedelsbutik och tar sig in. Det sere ut som att det saknas tobaksvaror.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen