Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 08 april 18:45

08 april 17:34, Skadegörelse, Grums

En kvinna har sparkat på bilar i centrala Grums.

Polisen får samtal från Grums om en kvinna som verkar påverkad av något. Hon har stått i vägen för bilar och även sparkat och slagit på bilar. Hon har eventuellt också huggit sönder ett däck på en bil,

När polisen kom till platsen omhändertog de kvinnan på grund av berusning.

Polisen kommer att tala med de personer som vet något om händelsen för att bilda sig en uppfattning om vad som har hänt.

UPPDATERING kl. 18.37

Den omhändertagna kvinnan är misstänkt för skadegörelse och brott mot knivlagen.

UPPDATERING kl. 18.44

Kvinnan, som är i 35-årsåldern, är misstänkt för skadegörelse, brott mot knivlagen, våldsamt motstånd samt eget bruk av narkotika.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen