Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

09 april 16:45, Försvunnen person, Lidköping

Ett barn är försvunnet från sin bostad i området Tofta. Polisen/anhöriga ber allmänheten om hjälp. Pojken är återfunnen oskadd.

Polis larmades kl 16.45 av anhöriga till det försvunna barnet. Den försvunne är en pojke på fem år. Han var senast synlig vid bostaden på Parkgatan.

Anhöriga, grannar mfl har sökt i närområdet men inte återfunnit pojken. När polisen sedan fått vetskap har man sökt med polispatruller, hundpatruller. Platser där pojken brukar vistas har genomsökts utan att pojken har återfunnits.

Sökområdet utökas och insatsens storlek ökar även i antal. Helikopter har kallats in, bör vara på plats inom ca 30 minuter.  

Polisen önskar få in vittnesuppgifter, iakttagelser av en ung pojke som kan ha varit synlig i området kring Parkvägen den senaste timman.

Pojken heter Erik och beskrivs som följer: ca 115 cm lång, väger 20 kg, ljust kort hår, blå ögon. Han var klädd i röda byxor, blå jacka och en mörk blå keps då han försvann.

Anhöriga har medgivit att ovanstående information lämnas ut.

Kl 17.38: Meddelas från sökinsatsen att pojken har hittats. Insatsen avbruten.

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen