Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

01 augusti 16:15, Rån, Sandviken

En kvinna i 80-års åldern blev rånad på sin väska på Promenaden.

Kvinnan hade varit ute och gjort ärenden och när hon kom till huset hon bor i så fanns två okända män i trapphuset.

Den ene av männen var mer aktiv i att få kvinnans väska och när hon skulle lämna den i från sig drog mannen i väskan så att kvinnan föll. Vid fallet i trappen skadade sig inte kvinnan, tack och lov.

Den andre mannen som var med i trapphuset var lite mer passiv när brottet skedde. Båda männen sprang från platsen tillsammans.

Det är okänt åt vilket håll männen försvann.

Kvinnan blev bestulen på kontanter som förvarades i väskan. Väskan hittades av polispatrull i närheten av brottsplatsen utan några kontanter kvar i den. 

Polisen lämnar inte ut något signalement på männen p.g.a. att man inte vill påverka vittnen till händelsen i nuläget.

Polisen söker vittnen till händelsen vid Promenaden under tidpunkten klockan 15:00-16:00. Har man sett något så ringer man polisen på 114 14 eller mailar och berättar vad man har sett. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen