Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 augusti 07:00

01 augusti 22:44, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Sammanfattning för natten 22-07

Narkotikabrott, Luleå, Klockan 01:04

Polispatrull påträffar en kvinna på Kantgatan i Luleå. Kvinnan, som är i 50-års åldern, misstänks för ringa narkotikabrott eget bruk och tas med av polisen för provtagning.

 

Stöld från bil, Kalix, Klockan 02:30

Samtal inkommer till polisen då man observerat två personer som gjort inbrott i en bil på Parallellgatan i Kalix. Polispatrull åker till platsen och påträffar personerna en liten bit från brottsplatsen. De två personerna, en man och en kvinna, grips och förs till polisstationen. Polisen skriver anmälan samt tar kontakt med åklagare för vidare besult i ärendet.

Grov olovlig körning, Luleå, Klockan 02:15

Polisptrull stoppar och kontrollerar en bil i Smedsbyn. Föraren, en man i 35-års åldern, saknar körkort. Föraren rapporteras för grov olovlig körning.

 

Rattfylleri mm, Gällivare, Klockan 03:02

Polispatrull stoppar och kontrollerar en bil på Lv 860 strax utanför Gällivare. Föraren, en man i 40-års åldern, misstänks vara påverkad av narkotika och får följa med polisen för provtagning. Mannen blir misstänkt för drograttfylleri samt grov olovlig körning. Nycklarna till bilen omhändertas också för att förhindra att föraren kör igen i påverkat tillstånd.

 

Uppdatering kl 07:00 (av kommunikatör Marie Andersson)

Inga händelser att rapportera om.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen