Uppdaterad 10 augusti 08:55

10 augusti 02:02, Sammanfattning kväll och natt, Västerbottens län

Urval av händelser 22:00 - 02:30

Hittills har det varit en relativt lugn kväll/natt i Västerbotten.

Några omhändertagna enligt LOB, ett antal ringa narkotikabrott samt ett fåtal rapporterade för trafikbrott.

Uppdatering: Ett urval av händelser mellan klockan 02.30-07.00 (av Malin Axroth, kommunikatör)

02.46 Rattfylleri, Umeå, Holmsundsvägen
Samtal om en vinglig färd i riktning mot Umeå. En polispatrull kunde med hjälp av inringarens uppgifter stoppa bilen en stund senare. De fattade då misstanke om att föraren, en kvinna i 30-årsåldern, var påverkad av narkotika och medförde henne till Norrlands Universitetssjukhus för kroppsbesiktning (provtagning). En anmälan om rattfylleri under påverkan av narkotika har upprättats. Kvinnans bilnycklar togs också i beslag enligt Polislagen 24 a § för att förhindra fortsatt körning.

03.49 Olaga hot, Umeå, Röbäck
Polis larmades till Röbäck där ett bråk mellan flera personer pågick. En patrull stoppade en personbil i vilken fyra personer färdades. En anmälan om olaga hot upprättades på platsen.

05.50 Trafikolycka vilt, Umeå, Holmsund E12
En lastbil som kolliderat med ett rådjur. Inga personskador uppstod, men rådjuret dog vid kollisionen. En eftersöksjägare har kallats ut för att ta reda på kroppen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen