10 augusti 02:07, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

Sammanfattning av nattens händelser

Kvällen/ natten har fortlöpt lugnt.

Polisen har under kvällen natten haft tre ärenden som tagit tid i anspråk som överlämnats till sjukvården för hantering.

 

22.39 Samtal inkommer från sos att en bil har kört av vägen i en ort utanför Strömsund. Polisen åker till platsen och föraren en man i 50 års åldern misstänks för rattfylleri. Mannen medtas för provtagning och han är så pass berusad att han omhändertas för fylleri. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

23:27 Polisen får samtal om ett stort bråk i Odensala Patrull åker till platsen och konstaterar att det inte är något stort bråk. Patrullen lämnar platsen med en anmälan om misshandel. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

 

01:27 Man född 94 befinner sig på Frösöberget. Han har blivit misshandlad av okända personer som lämnat i bil. När patrull kommer till platsen visar det sig att ytterliggare en person har blivit misshandlad. Patrullen lämnar platsen och upprättar en anmälan om misshandel. Finns inga uppgifter på att någon behövt uppsöka sjukvård.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen