Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

11 augusti 00:46, Vapenlagen, Malmö

En man gripen för grovt vapenbrott, Rosengård.

Polispatrull väljer att kontrollera ett fordon på Hårds Väg. Föraren stannar inte på polismans tecken. Ett kort förföljande inleds när föraren kör ifrån polispatrullen. I samband med förföljandet inträffar en kollision mellan polisbilen och aktuellt fordon, föraren avviker sedan från bilen till fots.

Polishund söker och anträffar kort därefter den misstänkte föraren som grips på platsen. Efter utredningsåtgärder på platsen misstänks den gripne nu för grovt vapenbrott, smitning från trafikolycksplats, vårdslös körning samt olovlig körning. Anmälan har upprättats. Polisbilen fick bärgas från platsen, ingen blev skadad i samband med händelsen.  

Den gripne är en man född -00.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen