Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 11 augusti 18:20

11 augusti 15:45, Trafikolycka, Lomma

Singelolycka med motorcykel på E6.

Polis, räddningstjänst och ambulans kallas till platsen för en singelolycka med motorcykel. Olyckan har inträffat i södergående riktning på E6 söder om trafikplats Borgeby i Lomma kommun. E6 stängs helt initialt. Två personer uppges skadade, oklart i vilken omfattning.

Uppdaterat Kl. 1614.

E6 är nu enbart avstängd i södergående riktning. Polis, räddningstjänst och ambulans finns på plats.

Uppdaterat Kl. 16.44

Ett körfält i södergående riktning har nu öppnats för trafik och bärgare är kallad. Två personer förs med ambulans till sjukhus.

Uppdaterat Kl. 16.55

Ytterligare en trafikolycka har inträffat på samma vägavsnitt. Denna i norrgående riktning. En lastbil och en personbil är involverade. Eventuellt skadeläge är ännu oklart.

Uppdaterat Kl. 17.32

Båda körfält i södergående riktning är öppna för trafik. Norrgående är avstängt och en person förs med ambulans till sjukhus. Skadeläget för denna person är oklart.

Uppdaterat Kl. 17.59

Ett körfält är öppet i norrgående riktning.

Uppdaterat Kl 18.17

Vägen är nu fullt farbar och polis är klar på plats.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen