12 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Jönköpings län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

01.09 Polisen skulle stoppa en fyrhjuling för kontroll i Råslätt, Jönköping. Föraren vägrade stanna och åkte från platsen. Strax därpå hittade polisen fyrhjulingen i diket och snart hittades även föraren, en man i 35-årsåldern. Fyrhjulingen hade börjat brinna och räddningstjänst fick rycka ut för att släcka branden. Föraren kontrollerades på plats av ambulanspersonal, han ska inte ha behövt åka ambulans till sjukhus. Föraren är misstänkt för drograttfylleri.

03.10 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i ett förråd vid kyrkan i Ingatorp, Eksjö. Polis åkte till platsen och inbrott konstateras. Klockan 03.38 grips två personer, två män i 65-årsåldern, misstänkta för inbrottet. Gripandet skedde i Mariannelund. De två männen anhölls strax efter klockan 06.00 efter beslut av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen