Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

12 augusti 07:05, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:29 Stöld/inbrott, Kalix
Polis beordras till Centrumskolan i Kalix där ett inbrottslarm har gått. En väktare uppger att flera dörrar på övre våningen ska vara uppbrutna, men det är ännu oklart om något saknas. Polis har sökt i området med hund och en anmälan gällande stöld genom inbrott upprättas.

01:56 Skadegörelse, Luleå
Polis beordras till Södra Sunderbyn där en fartkamera utsatts för skadegörelse. Patrullen säkrar spår och upprättar anmälan om skadegörelse.

04:09 Narkotikabrott, Boden
Polis beordras till Boden centrum efter samtal om en påverkad man som sitter i en bil. Patrullen kontrollerar mannen, som är i 45-årsåldern. Han misstänks för ringa narkotikabrott genom innehav, samt brott mot knivlagen. Bilnycklarna omhändertas med syfte att förhindra brott.

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen