12 augusti 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.06 Polisen larmades angående ett större bråk utanför en restaurang i Mjölby. Någon eller några personer hade slagit sönder rutor på en personbil och stulit saker från den. Polis åkte till platsen. Ingen person uppgavs ha skadats så att behov av ambulans uppstått. Polisen kontrollerade ett flertal personer med anledning av händelsen, ingen person greps. Händelsen utreds som stöld genom inbrott i bil.

22.25 Polis larmades med anledning av ett inbrott i stadsdelen Haga, Norrköping. Någon eller några personer hade tagit sig in i lokaler på adressen genom att krossa rutor. Polisen skrivit en anmälan om stöld genom inbrott.

01.06 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Arkesundsvägen, Norrköping. Olyckan var en singelolycka där en person drabbats. Personen, en man i 20-årsåldern, fördes till sjukhus i ambulans. Polisen har inga uppgifter om mannens skadeläge. Olyckan kommer att utredas men initialt finns ingen brottsmisstanke. Bilen har bärgats från platsen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen