Uppdaterad 12 augusti 07:29

12 augusti 07:06, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.11 Polis larmades med anledning av en misshandel, en man hade misshandlat en kvinna till vilken han har en relation. Misshandels ska ha skett i hemmet i Trosa kommun. Polis åkte till platsen och en man i55-årsåldern greps. Mannen är misstänkt för misshandel.

00.49 Polis och räddningstjänst larmades med anledning av en brand i en personbil i Fröslunda, Eskilstuna. Polis åkte till platsen. En bil hade skadats i branden och patrullen har skrivit en anmälan om skadegörelse genom brand. I nuläget finns ingen person misstänkt för brottet.

02.18 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Hålbyvägen, Strängnäs. Olyckan var en singelolycka och en person drabbats. Föraren, en kvinna i 20-årsåldern, ska ha klarat sig utan fysiska skador. Kvinnan misstänks för drograttfylleri och ringa  narkotikabrott eget bruk, och hon omhändertogs enligt lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

02.40 Polisen stoppade ett fordon för kontroll i Skeppartorp, Eskilstuna. Vid kontrollen hittade polisen misstänkt stöldgods i bilen och de två personerna som satt i bilen greps misstänkta för stöld. De båda gripna är män i 55- respektive 40-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen