Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

12 augusti 07:27, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två bilister i Vindelns kommun har bötfällts för hastighetsöverträdelse.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:06 Rattfylleri, Skellefteå
En patrull kontrollerar en bilist i Boliden. Föraren, en man, medtas för provtagning. En mindre mängd narkotika hittas i bilen och den tas i beslag. Initialt upprättas anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott. Mannen frigavs efter förhör. Patrullen utfärdade även en ordningsbot, då bilen hade vinterdäck.

23:20 Trafikolycka, Umeå
Polis beordras till Rothoffsvägen/Östra kyrkogatan på Haga där två bilister kolliderat. Inga personskador, men trafiken påverkades och minst en av bilarna bärgades från platsen. Patrullen upprättar anmälan gällande trafikolycka.

02:14 Stöld, Skellefteå
En patrull kontrollerar en man på cykel i höjd med Campus. Patrullen misstänker att cykeln är stulen och tar den i beslag. En anmälan gällande stöld, samt brott mot knivlagen upprättas.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen