Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 12 augusti 11:38

12 augusti 10:08, Misshandel, grov, Halmstad

Larm om misshandel på asylboende i Spenshult.

Enligt uppgifter från SOS så har någon/några personer blivit misshandlade, troligen med kniv vid boendet. Vaktpersonal har ingripit och gärningsmannen har gripits. Någon kan möjligen vara allvarligt skadad.

Ambulans och polis har larmats till platsen men de är ännu inte på plats. ingen ytterligare information före det att polis finns på plats/har avrapporterat.

Kl 10.23: Polis på plats, ej avrapporterat.

Kl 10.57: Två män, en i 30-årsåldern och en i 25-årsåldern är skadade och körda till sjukhus, oklart skadeläge. En man i 25-årsåldern är gripen misstänkt för brott och körd till polisstationen där förhör kommer att hållas. En avspärrning är gjord och tekniker är på väg till brottsplastsen, kläder är tagna i beslag för undersökning. En förundersökning är inledd med rubrikerna grov misshandel och mordförsök.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen