13 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en lugn natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

01.15 Skene, inbrott
Vid Ravingatan upptäcker en familj att det varit inbrott undere tiden tiden de legat och sovit. Det saknas bland annat plånböcker. Okänt hur tjuven/tjuvarna tagit sig in i bostaden.

01.26 Munkedal, narkotikabrott
Vidf Bäckevallsgatan stoppar polisen en bil med tre personer för kontroll. Två av dessa är misstänkt narkotikapåverkade och får följa med för provtagning. 

01.33 Göteborg, rattfylleri
På Engelbrektsgatan stoppas en manlig bilist för kontroll efter att kört mot rött ljus vid två tillfällen. Han misstänks vara påverkad av alkohol och får följa med för provtagning.

02.49 Borås, skadegörelse
Vid Torgilsgatan är det en person som sparkar sönder backspeglar på tre parkerade bilar. Personen försvann sedan från platsen i en bil.

05.15 Trollhättan, inbrott
Vid Grafitvägen konstaterar en kvinna att det varit inbrott på en lunchrestaurang. Någon har brutit upp galler och fönster och tagit sig in i lokalen. Det saknas bland annat energidrycker.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen