13 augusti 06:47, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Ett urval av händelser i länet sedan klockan 22 i går kväll.

Polisen i Jönköpings län har hanterat ett 60-tal händelser sedan klockan 22 i går kväll. Två personer har gripits, misstänkta för stöld.

00.25 Trafikolycka, Jönköping
Två bilar var inblandade i en kollision i en rondell vid Asecs, Jönköping. Inga rapporterade personskador, då kollisionen ska ha inträffat i låg hastighet. Den ena föraren fick en ordningsbot för att ej ha lämnat företräde.

02.42 Stöld, Värnamo
En polispatrull noterade en bil på E4 södergående, i höjd med Värnamo, som körde för fort. Bilen stoppades vid norra avfarten Värnamo och passagerarna kontrollerades. De två personerna i bilen gav ett nervöst intryck och vid stoppet upptäcktes att bilen var full med märkeskläder som hade prislapparna kvar. Båda personerna greps, misstänkta för stöld alternativt häleri. De gripna är båda män i 35- respektive 50-årsåldern. Det är i nuläget oklart var det misstänkta stöldgodset kommer ifrån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen