Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 13 augusti 07:37

13 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har omhändertagits för fylleri. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:21 Rattfylleri, Östersund
En patrull stoppar och kontrollerar en bilist på E14 i Brunflo. Föraren, en man i 20-årsåldern, visar tecken på att vara påverkad av narkotika och medtas för provtagning. En anmälan gällande drograttfylleri upprättas.

06:21 Trafikolycka, Krokom
SOS får samtal om en singelolycka i Aspåsnäset. Enligt inringaren ska en bil stå ner mot ett dike. Ambulanspersonal kontrollerar föraren. Polis på plats.

Uppdatering:
Föraren fördes med ambulans till sjukhus. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. Bärgare beställd till platsen. Patrullen har hållit ett kortare förhör, samt fotograferat på olycksplatsen. En anmälan gällande trafikolycka, utan misstanke om brott, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen