13 augusti 07:04, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med låg arbetsbelastning. En person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:00 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis beordras till en livsmedelsbutik i Noraström efter samtal om inbrottsförsök. Enligt inringaren ska två personer ha försökt ta sig in genom en dörr, men utan att lyckas. De cyklade därefter från platsen. Patrullen upprättar en anmälan om försök till stöld.

00:43 Stöld, Sollefteå
En man ringer till polisen efter att han hittat dunkar med diesel intill lastbilar i utkanten av Sollefteå. Polis beordras till platsen och hittar där fyra dunkar med diesel, samt en slang.  Dessa tas i beslag. En anmälan gällande stöld av diesel upprättas.

00:45 Stöld/inbrott, Kramfors
Polis beordras till Frånö där det varit inbrottsförsök i en kiosk. Ett fordon sågs lämna platsen. Patrullen upprättar anmälan om försök till stöld genom inbrott.

En viltolycka har anmälts till polisen under natten. Ingen person skadades i samband med olyckan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen