13 augusti 07:40, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:13 Trafikolycka, Skellefteå
Samtal inkommer om en trafikolycka i korsningen Anderstorpsleden/Hemmansgatan. Två bilister var inblandade, varav den ena fördes med ambulans till sjukvård. Frågor om skador hänvisas till sjukvården. Patrullen håller förhör och upprättar anmälan för vidare utredning.

02:38 Trafikbrott, Umeå
Polisen får samtal om en mopedist som kör omkring på Umedalen. En patrull kontrollerar mopedisten, en kille i 15-årsåldern. En anmälan gällande olovlig körning upprättas. Mopeden tagen i beslag för en teknisk undersökning och vårdnadshavare kontaktade.

03:24 Vapenbrott, Umeå
Polisen får flera samtal om ett skott som hörts på Östra Ersboda. Polis söker i området, men utan att hitta någon orsak till ljudet. Patrullen håller vittnesförhör och upprättar anmälan om grovt vapenbrott. Polisen är intresserad av tips och iakttagelse som kan sättas i samband med detta. Ring polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen