Uppdaterad 13 augusti 21:34

13 augusti 20:07, Trafikolycka, Älvdalen

Flera fordon är inblandade i en olycka i Kyrkbyn.

SOS-Alarm meddelar att räddningtjänsten är på plats på en olycka i Kyrkbyn. Det skall vara två fordon inblandade, eventuellt en personbil och en EPA-traktor.

SOS uppger vidare att tre personer skall vara skadade men det är i nuläget oklart hur allvarligt skadade personerna är.

Polisen är på väg till platsen.

UPPDATERING kl. 21.10

En bilist har kört på Dalgatan och en förare av en EPA-traktor har kommit på en korsande gata. Föraren av EPA-traktorn korsar Dalgatan och krockar då med bilisten. Bilisten hamnar med sin bil i fasaden på en fastighet som ligger utefter Dalgatan.

Ingen av personerna i de båda fordonen skadades men två fotgängare blev påkörda i samband med att bilisten körde in i fasaden på fastigheten. De båda fotgängarna är i yngre tonåren och de har fått åka med ambulans till sjukhus. Enligt polispatrullen på plats skall den ena personen vara lindrigt skadad medan det kan vara så att den andra personen är lite mer allvarligt skadad. Detta är dock obekräftade uppgifter i nuläget.

Polisen är kvar på plats och i nuläget är det oklart om någon har gjort sig skyldig till något brott i samband med olyckan.

UPPDATERING kl. 21.32

I vart fall en av de påkörda personerna är en pojke född -07.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen