14 augusti 06:00, Sammanfattning natt, Västra götalands län

Det har varit en normal natt och inga större händelser har rapporterats till polisen.

22.03 Hisingen, bilbrand
Polis och räddningstjänst larmas till ett parkeringshus vid Baron Rogers gata med anledning av att en bil brinner. Branden har spridit sig till två andra bilar och räddningstjänsten släcker. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

23.50 Stenungsund, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Kobergsvägen med anledning av att en moped brinner. Polisen skriver en anmälan gällande skadegörelse genom brand.

01.21 Vara, inbrott
Polis larmas till Gunnars Maskiner vid Åsen med anledning av att ett inbrottslarma börjat tjuta. Polis komnstaterar att en dörr är uppbruten men ingen kvar i lokalerna. Okänt vad som saknas.

01.57 Skara, grov misshandel
Polis larmas till Södra Kyrkogatan vid Skara Domkyrka med anledning av ett bråk. På plats anträffas en man i 20-årsåldern som har en knivskada i ena låret. Det är mycket folk på plats och han vet inte vem som knivskuret honom. Han körs till sjukhus för vård. Polisen inleder en förundersökning gällande grov misshandel.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen