Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 augusti 16:36, Trafikolycka, Laxå

En singelolycka har skett på E20 strax söder om Laxå.

Polisen är på plats vid en olycka på E20 strax söder om Laxå i södergående riktning. Ett vittne ringer till polisen och säger att denne sett en mötande bilist som har vinglat till och därefter kört in i räcket vid sidan av vägen.

Räddningstjänsten var snabbt på plats och uppgav att ingen person blev skadad i samband med olyckan men polisen åkte fram till platsen för att kontrollera vad som hade hänt.

Vid kontroll av föraren, en kvinna i 50-årsåldern, fattar patrullen misstanke om att hon är påverkad av alkohol och hon får följa med patrullen för provtagning. Resultatet på det provet får visa om hon har gjort sig skyldig till rattfylleri genom påverkan av alkohol eller inte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen