Uppdaterad 15 augusti 07:30

15 augusti 01:16, Sammanfattning kväll och natt, Jämtlands län

urval av händelser kväll/natt

Lugnvik Östersund   20.22

Misstänkt påverkad man ses köra bil . Polisen lokaliserade mannen på E45 . Mannen stannade ej när polisen försökte stoppa honom. 

Efter cirka 15 minuter efterföljande  fick polisen stopp på  mannen i närheten av Lit.

I samband med omhändertagandet av mannen var han stökig och Polisen fick använda pepparspray för att få mannen lugn.

Inledningsvis misstänks mannen för Drograttfylleri, ringa narkotikabrott / innehav  Grov olovlig körning, Ej stannat på polismans tecken samt våldsamt motstånd.

Mannen ej anhållen.

Uppdatering 07:20 av Peder Jonsson

En kväll och natt natt med låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon, en förare har rapporterats för olovlig körning.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:41 Ofredande  Östersund. Två unga män som ska ha uppträtt störande med sina bilar i Odenskog under natten. Polis har varit på plats och hållit förhör. En anmälan om ofredande har upprättats.

Angående ärendet rörande förberedelse till mord finns i nuläget ingen ny information att lämna. Den misstänkte mannen är fortsatt anhållen och ärendet leds av åklagare.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen