15 augusti 07:05, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.25 polisern har hittills detta dygn hanterat ett 45-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen har gripits, en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och tre har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.11 vid en rutinmässig fordons- och förarkontroll av en bilist på Malmslättsvägen i Linköping uppstod misstanke om drograttfylleri mot bilföraren, en man i 20-årsåldern. Han blev även misstänkt för grov olovlig körning och fick följa med till polisstationen för provtagning och förhör. En flicka i tonåren blev misstänkt för ringa narkotikabrott och fick också följa med för provtagning och förhör. Polisen anträffade en mindre mängd narkotika som togs i beslag för analys.

01.37 vid en rutinkontroll av en person vid Vrinnevisjukhuset uppstod misstanke om ringa narkotikabrott, eget bruk. En man i 35-årsåldern fick följa med för provtagning och förhör.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen