Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 augusti 07:06, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.48 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. Ingen gripen eller omhändertagen men en person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

00.56 vid en rutinkontroll av en person på Bangårdsgatan i Värnamo uppstod misstanke om ringa narkotikabrott. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör.

01.12 vid en rutinkontroll av en bilist i Hestra uppstod misstanke om grov olovlig körning. Det var en man i 55-årsåldern som blev misstänkt.

02.10 polisen fick samtal om misstänkt inbrott i ett hus i Skillingaryd. Två obehöriga personer hade setts röra sig vid huset. Polisen åkte till platsen med flera polispatruller och spårade med hund, dock utan att några misstänkta personer kunde gripas. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott men det finns inga uppgifter ännu om vad som är stulet och ingen är heller misstänkt.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen