Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

15 augusti 17:26, Rån, Örebro

En man har blivit utsatt för ett personrån i Vivalla.

Polisen får samtal från flera personer som uppger att två män jagar folk i Vivalla. De båda männen skall enligt någon anmälare har någon form av tillhygge.

Flera polispatruller åker till platsen och träffar på två personer som stämmer in på det signalement som anmälare har uppgett.

Det visar sig att en av männen, en man i 55-årsåldern, har blivit utsatt för ett personrån och han och hans kompis har sprungit efter den eller de som rånat honom. Polisen kan inte hitta någon form av tillhyggen på de båda männen.

Den andra mannen i sällskapet, en man i 40-årsåldern, var så påverkad att han blev omhändertagen för tillnyktring. I samband med det gjorde han sig misstänkt till våldsamt motstånd.

Hur rånet har gått till är i nuläget oklart men den utsatte mannen blev av med sin plånbok som bland annat innehöll en del kontanter. Det finns ingen misstänkt eller frihetsberövad gällande rånet i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen