16 augusti 00:30, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser

22:19 - Misshandel, Innerstaden, Luleå.

Polis kallas till en restaurang i centrala Luleå med anledning av ett bråk. Polispatrull skriver anmälan om misshandel i två fall.

23:48 - Rattfylleri och grov olovlig körning, centrala Gällivare.

Polispatrull genomför ett fordonsstopp av en moped. Föraren visar sig sakna körkort och misstänks även vara påverkad av droger. Patrullen skriver anmälan om drograttfylleri och grov olovlig körning samt medtar föraren, en man född på 60-talet, till kroppsbesiktning.

00:46 - Stöld/inbrott, Svappavaara, Kiruna

Larm går från matvarubutik och polispatrull åker till adressen. Där påträffas ingen misstänkt person och i nuläget är det oklart om något blev tillgripet eller om det rör sig om ett försök till stöld. Polispatrullen skriver anmälan och har hållit förhör på platsen.

Sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen