16 augusti 01:02, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens händelser

23:45 - Stöld/inbrott, Skelleftehamn. Skellefteå.

En uppmärksam person ringer till polisen då han ser ett pågående inbrott i förråd tillhörande en adress i Skelleftehamn. Polispatruller åker till platsen och ser då en man lämna springandes. Efter ett kort sökande påträffas mannen och denne misstänks nu för brottet.

01:25 - Trafikbrott, Sorsele.

Polispatrull stoppar och kontrollerar en A-traktor. Efter misstanke om att den går att att köra fortare än tillåtet tas A-traktorn i beslag och en anmälan rörande olovligt körning upprättas. 

01:38 - Lösspringande hästar, Skravelsjö, Umeå.

Flera inringare ringer till polisen angående 3-4 lösspringande hästar som rör sig trafikfarligt kring vägen. Polispatrull åker till platsen och där kan hästarna fångas in, ägarna underrättas, och hästarna åter placeras i hagen.

Sammanfattning av natten i länet.

Det har varit en natt med normal arbetsbelastning där polisen även har utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte har resulterat i någon brottsmisstanke.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen