Uppdaterad 16 augusti 04:04

16 augusti 02:41, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens händelser

22:50 Narkotikabrott, centrala Strömsund.

Polis och ambulans kallades till en adress i centrala Strömsund då samtal inkommit narkotikabrott och misstänkt överdos. Då patrullen kom till platsen var allt lugnt och man påträffade en man i 30 års åldern. Mannen misstänktes för narkotikabrott eget bruk och innehav då det påträffades misstänkt narkotika i bostaden. Mannen fördes till polissationen  för provtagning och förhör. Den misstäkta narkotikan togs i beslag och mannen frigavs efter utredningsåtgärderna.

23:17 Kontroll, centrala Östersund

Patrull beordrades till centrala Östersund efter att samtal inkommt till polisen gällande att man hört att någon ropat på hjälp i över en timme. Patrullen kunde lokalisera ropen på hjälp till ett pensionat i centrum. Patrullen tog sig in på pensionatet och det visade sig vara en man som låst in sig själv på toaletten. Patrullen hjälpte den mycket tacksamma mannen ut från toaletten.

05:36 Viltolycka, Berg

Personbil har krockat med en älg. Inga personskador rapporterade. Älgen avled vid kollisionen.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen