16 augusti 07:02, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 30-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstankar. En person har gripits och en har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

01.43 SOS-larm till polisen om trafikolycka på riksväg 52 i Bettna. Det visade sig vara en lastbilsförare som kört på en älg. Älgen dog på platsen och togs omhand av en jägare. Bilen, en lastbil fick skador i fronten men ingen person skadades. Lastbilen bärgades av tungbärgare.

04.10 polisen fick samtal från Flen om att en person skulle ha skadats. Polisen åkte till platsen och träffade på en person, en man i 25-årsåldern, som hade en sårskada i ena armen. Polisen utreder vad som ska ha hänt, än så länge råder det stora oklarheter men en person misstänks för grov misshandel. Den misstänkte anträffades av polisen och kunde gripas. Den gripne fördes till polisstationen för förhör varefter åklagare kommer att fatta beslut om den fortsatta förundersökningen. Polisen har genomfört utredningsåtgärder och hållit förhör under morgonen.

04.55 polisen fick samtal från en gård i Flen som nyligen blivit utsatt för stöld. Tjuvar ska ha varit på gården under natten och stulit en fyrhjuling och ett släp med en vattenskoter. Polisen åkte till området och spanade utan resultat. Polisen har också påbörjat en utredning om stöld och även genomfört en brottsplatsundersökning.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen