Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

16 augusti 06:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här följer ett urval av nattens händelser.

06.00 Polisen har under natten hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Jönköping. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

23.20 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades med anledning av en brand i ett fordon i Stoeryd, Tranås. Bilen skulle ha börjat brinna på vägen och var övertänd när räddningstjänst kom fram till platsen. När polis kom fram kontrollerades tre personer på platsen. En av de kontrollerade misstänks för ringa narkotikabrott och brott mot knivlagen. Det finns ingen misstanke om brott gällande branden.

00.21 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i Ingatorp, Eksjö kommun. En man hade hotat en annan man och försökt stjäla hans motorcykel. När polis kom till platsen påträffades en misstänkt person och han greps misstänkt för olaga hot och försök till stöld av motorcykeln. Gripandet hävdes senare men misstanken mot mannen kvarstår.

03.10 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i en matvarubutik i Bodafors, Nässjö kommun. Polis åkte till platsen och snart kunde polisen stoppa den bil som de misstänkta färdades i. Tre personer i bilen kontrollerades och samtliga greps. Vid kontroll av fordonet hittades polisen verktyg som misstänks komma från ett inbrott i en butik som bland annat säljer verktyg i Vetlanda. De båda brottsplatsena har spärrats av i väntan på polisens tekniker. De gripna är alla män i 25-årsåldern.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen