Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 17 augusti 20:48

17 augusti 10:58, Mord/dråp, försök, Malmö

Två skadade personer anträffade av förbipasserande, Pildammsparken.

En förbipasserande berättar att det finns två skadade personer intill Roskildevägen. Polis skickas till platsen för kontroll och ambulans skickas fram för att ta hand om de skadade. Avspärrning och förhör med vittnen påbörjas. Det är inledningsvis okänt på vilket sätt personerna skadats och om det ligger något brott bakom händelsen.

Uppdatering: Efter vidare utredning grips en av de skadade männen misstänkt för mordförsök på den andre mannen. Brottsplatsen tros vara i närheten av anträffandeplatsen men inom polisens avspärrningar. Sökning med polishund har utförts i närområdet och kriminaltekniker kommer att göra undersökningar på platsen. Dörrknackning kommer också att påbörjas i intilliggande fastigheter. Målsägaren förs med ambulans till sjukhus och den misstänkte kommer också att kontrolleras på sjukhuset innan han förs till arresten.

Uppdatering: Teknikerna är klara på platsen och avspärrningarna är hävda. Den gripne är en 29-årig man och den skadade är en 33-årig man, båda är kvar på sjukhuset.

Uppdatering: Den misstänkte har lämnat sjukhuset, han anhölls klockan 17.41 av jourhavande åklagare Pia Björnsson.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen