Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 augusti 09:51, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Sex personer har omhändertagits för fylleri, en av dessa fick lämna prover efter misstanke om narkotikabrott. Två av de omhändertagna personerna misstänks också för bland annat våldsamt motstånd samt våld och hot mot tjänsteman. 

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:13 Trafikbrott, Piteå
Polisen stoppar en personbil på Nygatan. Föraren får en ordningsbot då denne inte har använt bilbältet.

23:06 Sexuellt ofredande, Piteå
En passagerare i en bil uppges ha onanerat inför förbipasserande. Polisen upprättar en anmälan om sexuellt ofredande.

23:55 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Kirunagatan i Koskullskulle. 21 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

00:15 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på länsväg 860 i Abborrtjärn. Hastigheten kontrollerades hos 5-6 bilar och alla höll hastigheten.

00:18 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll på Frejavägen i Koskullskulle. 12 förare fick blåsa i sållningsinstrumentet och alla var nyktra.

00:43 Trafikkontroll, Gällivare
Polisen har haft en trafikkontroll med fokus på hastighet på Malmbergsleden i Gällivare. Två ordningsbot utfärdades för hastighetsöverträdelser, en förare fick också sitt körkort omhändertaget efter att ha kört 146 kilometer i timmen på 90-sträcka.

01:31 Trafikolycka, Piteå
Polisen får ett larm om en trafikolycka på E4 vid Rosvik. En personbil har kört över mitträcket i södergående riktning. Ingen person är skadad. Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

01:51 Rattfylleri, Luleå
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Hertsölandet. Föraren en man i 40-årsåldern, blåser positivt i sållningsinstrumentet och tas med för vidare provtagning. En anmälan om rattfylleri upprättas.

02:31 Trafikolycka, Haparanda
En lastbil har kört av vägen vid E4 i Haparanda. Polisen åker till platsen. Föraren har klarat sig utan skador. Räddningstjänsten får sanera vägen på en stor mängd fisk som har fallit ur lastbilen. Lastbilen står inte trafikfarligt till.

Polisen upprättar en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen