Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

18 augusti 13:06, Rån, försök, Falun

Under gårdagskvällen, 190817, vid 22-tiden ska en man född 1991 ha blivit utsatt för grova brott i korsningen Ingarvsvägen / LV 293 i Falun.

Mannen var på väg att lämna en fest på Ingarvet då han ska ha blivit nedslagen bakifrån, indragen i en mörk skåpbil och utsatts för rånförsök. Bilen körde iväg och mannen kastades ut ur bilens sidodörr under färd österut på LV293.

Det ska ha varit tre personer i skåpbilen. Brottsrubriceringarna är Grov misshandel, Olaga frihetsberövande och Försök till rån.

Har någon gjort iakttagelser i anslutning till korsningen Ingarvsvägen / LV 293,Leksandsvägen, och Vimmelmoravägen, där mannen kunde hämtas av närstående, vill polisne gärna att man ringer 114 14 och meddelar vad man sett eller hört.

Alternativt att tipsa via länken nedan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen