Uppdaterad 19 augusti 07:19

19 augusti 04:04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens händelser.

23:56 Skadegörelse Sangis
Anmälare har fått en sten kastad genom rutan till sin entrédörr. Anmälaren tror det är ungdomar som kastat stenen. Anmälan skadegörelse upprättas via PKC.

00:03 Olovlig körning, Gällivare
Polispatrull stoppar en personbil på Malmbergsleden. Föraren av fordonet saknar körkort och misstänks därför för olovlig körning.

00:57 Trafikolycka, ringa narkotikabrott Mattila
Anmälare kontaktar polis då en okänd ung kvinna tagit sig in i dennes bostad. Kvinnan beter sig märkligt och uppfattas som påverkad. Det framkommer att kvinnan åkt mopedbil som åkt ner i diket i närheten. Polispatrull och ambulans skickas till platsen. Kvinnan bedömdes ej behöva ytterliggare vård och överlämnades till vårdnashavare efter blodprov då kvinnan misstänks för ringa narkotikabrott.

01:05 Trafikbrott, Kiruna
Polispatrull stoppar personbil som har körförbud. Föraren av fordonet rapporteras och får en ordningsbot.

01:35 rattfylleri, grov olovlig körning och märkesförfalskning, Gällivare.
Polispatrull stoppar en personbil med dubbla registreringsskyltar. Föraren av personbilen blåser positivt i sållningsinstrument och medtas för kroppsbesiktning misstänkt för rattfylleri. Förare saknar körkort och misstänks därför för grov olovlig körning samt märkesförfalskning då bilen har falska registreringsskyltar.

03:24 Misshandel, Haparanda
Polispatrull skickas till Haparande med anledning av pågående misshandel i en lägenhet. I lägenheten befinner sig tre personer. Två av personerna har bråkat med varandra. Polispatrull upprättar anmälan gällande olaga hot och misshandel.

Uppdatering 07:15 av Peder Jonsson

En efternatt och morgon med få händelser i länet.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen