19 augusti 07:22, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.20 polisen har hittills detta dygn hanterat ett 15-tal rutinärenden, de flesta utan brottsmisstanke. Ingen har gripits eller omhändertagits men fem har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

01.22 larm om trafikolycka på Snäckvägen i Nyköping. En bil med flera personer som kört ner i ett dike. Polisen åkte till platsen och det visade sig att ingen av personerna i bilen var skadad. Förare var en flicka i tonåren och hon misstänks för olovlig körning, vårdslöshet i trafik och drograttfylleri. I bilen fanns också fyra andra tonåringar och de blev alla misstänkta för ringa narkotikabrott eget bruk. De fick alla följa med till polisstationen för provtagning och förhör.

04.38 larm om misstänkt brand i bostad på Västergatan i Vingåker. Det visade sig vara matlagning och därmed ingen brottsmisstanke.

Det finns inga andra brott eller händelser att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen