Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Uppdaterad 02 augusti 07:16

02 augusti 06:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.55 Polisen har under natten hanterat ett 70-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

22.52 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på Biskopskvarnsvägen i Strängnäs. En personbil hade kört in i en stolpe. Bilföraren, en man i 50-årsåldern, hade enligt uppgift skadats lindrigt och han kontrollerades av ambulanspersonal på plats. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik samt drograttfylleri.

22.57 Polis larmades med anledning av ett bråk på en adress i Oxelösund. En man i 20-årsåldern ska ha blivit slagen i ansiktet av en okänd man. Mannen blev slagen när han avbröt ett bråk mellan den okände mannen och en kvinna. När polis kom till platsen hade den misstänkte lämnat platsen. En anmälan om misshandel har upprättats.

23.08 Polis tog emot ett samtal om att en man i 20-årsåldern blivit förföljd och hotad av två andra män. Enligt samtalet skulle något vapenliknade föremål ha riktats mot mannen. Mannen ska inte skadats fysiskt. Polisen har upprättat en anmälan om olaga hot.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen